Transport persoane international

Novatur transport persoane international

Cu o experienta de 10 ani pe piata romaneasca, firma Novatur ofera servicii de transport persoane international catre toate destinatiile din Europa: Italia, Germania, Belgia, Olanda, Anglia, Irlanda.

Companie solida, Novatur a castigat increderea clientilor sai datorita profesionalismului de care a dat dovada de-a lungul timpului. Astfel, siguranta calatoriei si confortul asigurat pasagerilor sunt doar doua dintre beneficiile de care va veti bucura daca apelati la serviciile noastre.

Plecarile au loc in fiecare zi a saptamanii! Societatea noastra se preocupa in permanenta de siguranta si securitatea pasagerilor. Fiecare autocar circula cu trei-patru soferi profesionisti, iar interactiunea dintre acestia si pasageri contribuie la confortul sporit din timpul calatoriei. Inainte de plecare, autocarele sunt supuse unei inspectii tehnice amanuntite. In plus, fiecare autocar este dotat cu un sistem de franare de urgenta care se activeaza la apropierea de masina din fata. In timpul calatoriei, pe televizoarele din autocar sunt proiectate filme. De asemenea, pasagerii au posibilitatea pe unele dintre autocare sa-si reincarce laptop-ul sau telefoanele.

Spre deosebire de firmele concurente, care includ in pret doar 30 kg de bagaje, Novatur va ofera posibilitatea de a lua cu dumneavoastra 50 kg. Daca doriti sa aveti parte de experienta unei calatorii sigure si confortabile, sa vizitati locuri unice in lume si sa va bucurati de o vacanta inedita, atunci apelati cu incredere la serviciile Novatur!

Performanta crescuta prin inovare si investitii adaptate cerintelor pietii

Poate ca certitudinile nu exista sau sunt greu de atins. Insa cand e vorba despre performanta si calitate, pasiunea, competenta, implicarea si munca sunt, indiscutabil, garantii. Asa e si cu Novatur. Mai mult decat o afacere sau o simpla agentie de calatorie care te trimite in lume cu autocarul, e o idee care s-a nascut din placerea lucrului bine facut, din priceperea transmisa din generatie in generatie, din pasiune pentru calatorie, pentru libertate, pentru iesire, pentru largirea de orizonturi. Ca o carte, orice drum iti deschide perspective, te invata cate ceva, te imbogateste. Din toate cate le-am facut, noi am asimilat experienta si cunostintele pe care le-am valorificat in relatia cu cei pe care i-am dus cu noi, constienti ca e important sa ai si cu cine face treaba, si cu ce. Am investit in mijloace, am castigat incredere si, treptat-treptat, am devenit cu totii o mare familie, unde am invatat respectul, pretuirea si fata de cei pe care il ducem in lume, si pentru angajati. Iar aceasta implicare de suflet e cea care face diferenta, e cea care te face sa te simti acasa, la Novatur, desi cu noi esti mai mereu pe drumuri. Asa cum ii sade bine oricarui calator de profesie. Calatorie placuta!